GÅRDSKARLEN - Jobbansökan
GÅRDSKARLEN -               I ROSLAGEN AB
Om dig
Vi ser att du kan arbeta ensam lika bra som i grupp, att du har förmåga att följa instruktioner och kundspecifika önskemål.

Våra kunder har höga krav och därför ser vi att du är noggrann, ansvarsfull, pålitlig, glad och positiv.

Du måste verkligen tycka om serviceyrket och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande jobb inom service.

Vi förutsätter att du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska, har god fysik och är rökfri.

Körkort är meriterande.

Dina arbetsuppgifter
Vill du också vara en del av vår framgång och tillväxt i Åkersberga med omnejd?

Gårdskarlen & Anna i Roslagen AB söker dig som gillar ett rörligt, flexibelt jobb och som älskar att leverera högsta kvalité till dina kunder.

Arbetsuppgifterna är hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning samt klädvård mm, både hos privatpersoner och företag.

Arbetstiderna är dagtid måndag - fredag men undantag kan dock förekomma då tex en flytt- eller storstädning ofta sker under en helg. Vi anpassar oss efter kundens önskemål.

Anställningstiden inleds med en upplärningsperiod för rätt städteknik mm.

Lön
Timlön efter redovisade arbetade timmar. Lön utbetalas i efterskott senast den 25:e dagen i månaden. Semesterersättning enligt tabellskatt som utbetalas vid varje löneutbetalning.

Anställningsvillkor
Heltid, deltid, visstidsanställning (timlön enligt avtal).

Om oss
Utför tjänster så som lokalvård, kontorsstädning, hemstädning, byggstädning, flyttstädning, fönsterputs, klädvård både hos privatpersoner och företag i Åkersberga med omnejd (Täby, Vaxholm, Upplands Väsby, Roslagen, Norrtälje mm) .

Vår rekryterare talar polska och svenska. Det går bra att skriva på polska eller svenska, dock förutsätter vi att du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska.

Vi kommer att begära
Ett utdrag från belastningsregistret hos Polisen innan anställning.Skicka ansökan till: